Handheld 500 – ultimativna rešitev za dolgoročno zaščito pred pticami

Skupina za nadzor nad pticami je namenila leta raziskav, da bi razvila vrhunski laserski žarek. Ta cilj je bil dosežen s kombinacijo visoko natančne optike, filtriranja in svetlobnih frekvenc. Rezultat je izjemna uspešnost pri zaščiti pred pticami na velikih razdaljah.

Handheld 500

Sistem za zaklepanje

Za preprečevanje nepooblaščene uporabe opreme ima Handheld 500 vključen sistem za zaklepanje.

Trdna zasnova

Handheld 500 ima trdno zasnovo, ki zagotavlja učinkovitost v zahtevnih razmerah. Pokrov, odporen proti udarcem, ščiti laser pred poškodbami pri padcih in izpostavljanju prahu. Zato se laser lahko uporablja v najrazličnejših okoljih.

Ciljnik z rdečo točko

Da bi zagotovili natančnejše in varnejše delovanje na velikih razdaljah, ima Handheld 500 vgrajen ciljnik z rdečo točko, ki omogoča natančno usmerjanje ročne naprave v želeni cilj, preden se sproži laser.

Napredna laserska tehnologija

Ptice doživljajo Handheldovo lasersko točko kot bližajočo se fizično nevarnost. Ko opazijo lasersko točko, odletijo v iskanju varnejšega kraja in se v primerjavi z običajnimi metodami strašenja ptic na to ne bodo navadile. Pri dosledni uporabi ročne naprave bodo ptice nadzorovano območje dojemale kot nevarno in se nanj ne bodo vrnile.

Tehnične specifikacije

Barva laserskega žarka:

Zelena

Življenjska doba laserskega vira:

5000 ur

Vir napajanja:

Za lasersko napravo dve litij-ionski bateriji RCR123A in za ciljnik
ena baterija CR2032

Obratovalna napetost:

7,4 V DC

Poraba energije:

6 W

Dimenzije (D x Š x V):

427 (16,8) x 76 (3,0) x 83 (3,3) mm (in)

Teža:

880 g (31,0 oz.)

Delovna temperatura:

-10 do 35 °C (14°F do 95 °F)

Izberite pravi model

Ročna naprava Handheld je na voljo v dveh modelih z različno izhodno močjo laserja: Agrilaser Handheld inHandheld 500. Izbira pravega modela je ključna za ustvarjanje lasersk projekcije z zadostnim kontrastom za učinkovito odganjanje ptic.